Algemeen

De nieuwe website is live

24/10/2018 - De nieuwe website van JUVE Consulting is online. Neem een kijkje en ontdek ons aanbod van producten en diensten!

JUVE Consulting nieuws.jpg

We hebben er maanden aan gewerkt, en nu is hij eindelijk online. Welkom op de totaal vernieuwde website van JUVE Consulting. Vanaf nu kan u hier terecht om kennis te maken met onze diensten en producten. Daarnaast leveren we informatie rond netwerken en beveiliging.

Hoe haalt u het meest uit de website?

De website is verdeeld in 2 grote trajecten:

  • Producten en diensten : hier vindt u alles rond onze aangeboden producten. Dit wordt door de donkeroranje links duidelijk gemaakt.
  • Algemene informatie : Alle nieuwsartikelen en algemene informatie is in het lichtoranje traject opgenomen. Hier houden we u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen netwerken en security.

Voor bepaalde producten is het vanaf nu ook mogelijk om rechtstreeks een aankoop te doen vanop de site. U plaatst een bestelling en zodra de betaling afgerond is leveren wij uw product of dienst op. U kan deze, samen met gedetailleerde beschrijving terugvinden onder 'Onze Producten'. Neem zeker ook een kijkje bij de 'Promoties', waar we lopende promoties van onze leveranciers laten zien, als eigen deals en koopjes.

Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van interessante promoties of evenementen. Wij gaan voor kwaliteit en niet kwantiteit. Toch niet langer geïnteresseerd? U kan op elk moment uitschrijven.

Laat ons zeker weten wat u van de site vindt!