Voor onze consultancy opdrachten is het noodzakelijk dat we constant bijscholen en praktijkervaring opdoen om steeds het beste advies te geven. Deze kennis dragen wij ook over aan u via onze opleidingen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden, zowel technisch als organisatorisch.

We leven in een kennismaatschappij waarbij constant leren noodzakelijk is om bij te blijven met de technologie.

Security awareness

Uw netwerk en werkstations mogen volledig beveiligd zijn met gebruik van de nieuwste technologie, maar dat betekent niet dat u volledig veilig bent. De mens is een belangrijke factor en vaak ook de zwakste schakel in de ketting.

Onze security awareness opleiding brengt uw samenwerkers de basis bij van waar de gevaren en risico's liggen bij het uitoefenen van hun job. Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Correct omgaan met informatie.
  • SPAM/phishing herkennen.
  • Social engineering.
  • Melden van verdachte situaties.

Wie weet waar hij/zij op moet letten zal minder vlug in de val trappen en het risico op incidenten verminderen, wat uw bedrijf geld bespaart.

Product training

De juiste technologie en producten gebruiken is belangrijk, deze op de juiste manier gebruiken is cruciaal.

Wij kunnen product training verzorgen voor de oplossingen die we aanbieden. Zo leren we de mensen omgaan met de functies die ze nodig hebben voor het dagdagelijks beheer van de omgeving. Ook geven we tips om via best practices te werken met een focus op security. Een goed onderhouden configuratie levert immers de hoogste meerwaarde.

Opleiding