Algemeen

JUVE Consulting nieuws.jpg

De nieuwe website is live

De nieuwe website van JUVE Consulting is online. Neem een kijkje en ontdek ons aanbod van producten en diensten!

We hebben er maanden aan gewerkt, en nu is hij eindelijk online. Welkom op de totaal vernieuwde website van JUVE Consulting. Vanaf nu kan u hier terecht om kennis te maken met onze diensten en producten. Daarnaast leveren we informatie rond netwerken en beveiliging.

Hoe haalt u het meest uit de website?

De website is verdeeld in 2 grote trajecten:

  • Producten en diensten : hier vindt u alles rond onze aangeboden producten. Dit wordt door de donkeroranje links duidelijk gemaakt.…

Technologie

Technologie.jpg

Domeinnamen - Registratie en verhuizen

De laatste tijd zijn er terug meer acties gericht tegen eigenaars van bepaalde domeinnamen gericht om extra extensies (.info, .com, .org, ...) te verkopen aan hoge prijzen, zogezegd omdat een concurrent interesse heeft in deze extensies. Hoewel dit geen echte schade aanricht, kan het een grote onnodige kost zijn voor bedrijven om hierop in te gaan. In dit artikel vatten we samen hoe het registreren en verhuizen van domeinnamen gebeurt, en geven we tips om niet in de val te lopen van dit soort oplichters.

De laatste tijd zijn er terug meer acties gericht tegen eigenaars van bepaalde domeinnamen gericht om extra extensies (.info, .com, .org, ...) te verkopen aan hoge prijzen, zogezegd omdat een concurrent interesse heeft in deze extensies. Hoewel dit geen echte schade aanricht, kan het een grote onnodige kost zijn voor bedrijven om hierop in te gaan. In dit artikel vatten we samen hoe het registreren en verhuizen van domeinnamen gebeurt, en geven we tips om niet in de val te…

Awareness

Security awareness.jpg

Telefoon van Microsoft support?

Hoe ga je om met 'Microsoft support' oplichters? Lees het hier en bekijk onze informatieve video.

Het gebeurt al een tijdje maar de laatste maanden zijn ze terug actiever geworden.  Je krijgt telefoon van een buitenlander, meestal met Indisch accent. Deze persoon beweert van Microsoft te zijn en vertelt je dat er een probleem is met je computer. Ze zullen dit samen met u oplossen en vragen een aantal handelingen uit te voeren.

Ga hier niet op in en neem een aantal zaken in acht:

  • Microsoft zal nooit iemand particulier opbellen in verband met Windows problemen.…

Nieuwsberichten